Over Ragiox

Bestel Ragiox

Wie zijn we?

Welkom bij Ragiox!

Ragiox is de unieke partner van NSOC360 & SQNetworks in Europa. De oplossing van NSOC360 EDR in combinatie met de toegevoegde waarde van Ragiox is een unieke samenwerking waarmee cybersecurity van internationaal topniveau geboden wordt! De kennis van grote security vraagstukken en de kwaliteit van de oplossing was echter nooit beschikbaar voor juist de kleinere ondernemers. De MKB’ers of ZZP’ers met één PC of meerdere PC’s & Servers. Nu kunnen ook zij zich beschermen op topniveau.

 

 

Wat doen we?

Uw PC, laptop of server beveiligen op topniveau.

Ragiox is een slimme beveiligingssoftware, wat wil zeggen dat het kijkt naar de mogelijke problemen van morgen. Zodoende loopt onze software altijd voor en is het mogelijk om uw PC, laptop of server te beschermen tegen online risico’s of cybercriminelen. Ragiox Gold sluit daarbij aan op de AVG wetgeving.

Voor wie doen we dat?

Voor iedere ondernemer, groot of klein die beveiligd online wil zijn.

Uit ervaring weten wij dat veel ondernemers te kampen hebben met problemen omtrent het beveiligingsvraagstuk. In de drukte van de dag van een ondernemer is het prettig om te weten dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de beveiliging van uw gegevens of dat van uw bedrijf of uw medewerkers. Daarnaast weet u dat u zo meer dan voldoende beschermd bent om te voldoen aan de privacy wetgeving AVG die in mei 2018 in werking is getreden. Tevens wijst u cybercriminelen de digitale deur.

Waarom is dat belangrijk?

U loopt meer risico dan u denkt.

En daarmee dus ook uw privé gegevens of die van uw bedrijf. Hackers en cybercriminelen zijn altijd op zoek naar manieren om op computers in te breken en schadelijke software te installeren. Zo kunnen zij op slinkse wijze geld verdienen middels bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens. Elke keer wanneer u online bent, loopt u risico slachtoffer te worden van deze criminelen. U kunt denken aan de volgende risico’s:

  • Spyware
  • Spam
  • Malware
  • Phishing

Met Ragiox bent u beschermt tegen al deze risico’s en kunt u zich weer met een gerust hart richten op dat wat u zo leuk vindt: ondernemen.

Hoe werkt dat?

De bescherming van Ragiox & NSOC360 EDR is een samenstelling van een aantal geautomatiseerde processen. Het is de oplossing van NSOC360 met toegevoegde waarde van Ragiox! Denk hierbij aan:

  • Het monitoren van alle inkomende data op uw PC, laptop of server
  • De basis scan bij installatie om uw huidige Zero-Day-Malware te verwijderen
  • Ondersteunend beleid waarbij bedreigingen worden afgevangen
  • Software Update Management (eenmalig installeren, geen updates)
  • Activeringstechniek (via een gecodeerde link)
  • Support & Onderhoud (7 dagen in de week, 365 per jaar)

Het pakket van Ragiox is zo in zijn totaliteit een slimme beveiliging op internationaal topniveau!