Hoe werkt het?

Bestel Ragiox

U koopt de Ragiox Licentie.

Wij gaan direct aan de slag!

Voor elke laptop, PC of server is er een licentie nodig. U kunt de licentie gemakkelijk via onze webshop aanschaffen. Nadat uw aanvraag bij ons binnen is gekomen gaan wij direct voor u aan de slag! Nadat u succesvol heeft afgerekend in onze webshop ontvangt u direct een e-mail vanuit Ragiox met de vervolgstappen.

U ontvangt de activatiemail.

Nu gaat het beginnen.

Ragiox heeft aan NSOC360 uw aanmelding doorgegeven. U ontvangt nu een e-mail waarin u stap voor stap wordt uitgelegd hoe u de software kunt installeren.

U installeert NSOC360 EDR!

Door het doorlopen van de volgende stappen:

  1. Download het juiste installatieprogramma (Windows of OSX)
  2. Open het installatieprogramma
  3. Volg de installatie-instructies in het programma
  4. Vul de juiste activatiecode in
  5. Ragiox & NSOC360 EDR is geïnstalleerd

Let op! Doe dit binnen 1 week i.v.m. het vervallen van de activatiecode vanwege de veiligheid. Activatie kan ongeveer 1 minuut duren.

Ragiox is geactiveerd!

U bent nu beveiligd.

En dat kan u zien aan het icoontje onderin of bovenin uw scherm waardoor u weet dat de beveiligingsservice van Ragiox & NSOC360 actief is. Zo bent u beschermt tegen de aanvallen van morgen. Een update is niet meer nodig, Ragiox is slim en blijft zichzelf ontwikkelen.

De controle en bevestiging.

Is alles gelukt?

U krijgt vanuit ons nog een e-mail ter controle en bevestiging dat de installatie is gelukt.

Ragiox Gold

95
incl. BTW / Jaar
  • Slimme beveiligingssoftware
  • Met een paar klikken geïnstalleerd
  • Jaarlijkse licentie
Bestellen

Waarom Ragiox?

Waarom u kiest voor Ragiox Beveiligingssoftware

De unieke combinatie van Ragiox & NSOC360 EDR zorgt voor slimme beveiligingssoftware die uw PC of server beschermt tegen alle vormen van bedreigingen op internet. Uw huidige software stopt mogelijk wel de virussen, maar helpt waarschijnlijk niet tegen de schadelijk gemaakte software (malware) of nog niet te herkennen schadelijke software (Zero-Day-malware). Ragiox kan dit wel, omdat het voorbereid is op de aanvallen van morgen. Zo kunt u er met een gerust hart vanuit gaan dat uw PC’s en servers beveiligd zijn op topniveau. Daarmee wijst u cybercriminelen de deur. Daarbij moet uw cybersecurity voldoen aan de laatste stand van de techniek volgens de AVG wetgeving en uiteraard bent u daarin met Ragiox Gold ook voorzien.

Met een slechte beveiliging loopt u of uw onderneming namelijk grote risico’s…

Meer over ragiox
Installatie instructie